Küldöttgyűlés 2023.12.10. - Magyar Nemzetőrség

MAGYAR NEMZETŐRSÉG 1956
Magyar Szentkorona kicsinyített másolata
Ungarische Nationalwache
Hungarian National Guard
Tartalomhoz ugrás

Küldöttgyűlés 2023.12.10.

Tisztelt Bajtársaim!
 
 
Tisztelt Bajtársaim, tájékoztatlak benneteket, hogy 2023.12.10-én az Attila hotel nagytermében rendkívüli küldöttgyűlésen sikeresen és szabályosan megtartott elnökválasztáson 9 szavazattal v.l. Máhli Imre nőr altábornagy urat szavazta meg elnök-főparancsnoknak a küldöttek. Megüresedett ügyvezető alelnök tisztségére v.l. Réti Tibor nőr. vezérőrnagyot 7 szavazattal szavazták meg a küldöttek. Dányi Róbert nőr ezredes és Buchelt Balázs nőr. ezredes Bajtársakat elnökségi tagságukból visszahívták a küldöttek, megüresedett elnökségi tagok helyére Dr. Kővári Kálmán nőr. őrnagy és Héricz Sándor nőr. altábornagy bajtársakat szavazták meg a küldöttek. Héricz Sándor nőr altábornagy bajtárs lemondott az etikai bizottság tagságából és helyére Sörtély Miklós nőr. dandártábornok bajtársat szavazták meg a küldöttek.
 
Választás után kimentünk a Attila hotelnél lévő emlékhelyre elhunyt v.l. Dömötör Zoltán nőr. vezérezredes kihelyezett emléktáblájánál bajtársaimmal közösen koszorúzással megemlékezést tartottunk.
 
Köszönöm mégegyszer bajtársaimnak a támogatásukat, és a belém vetett bizalmat.

 
Köszönetet mondok Bárdosi Ferenc nőr. dandártábornok bajtársnak egyben Attila hotel tulajdonosának hogy rendelkezésünkre bocsátotta a nagytermet.

 
A Néppel Tűzön vízen át!

 
Bajtársias üdvözlettel v.l. Réti Tibor nőr. vezérőrnagy
<
>
Impresszum:
1956 Magyar Nemzetőrség, Németországi parancsnokság
Ficsor László nemzetőr ezredes
németországi parancsnok
Neuer Wall 2, Pf. 1470
D-47441 Moers
Telefon:
+49 176 960 78000
Vissza a tartalomhoz